Felületi érdesítés Fót

Abból adódóan, hogy a a szórt réteg kötése az alapanyaghoz alap esetben adhéziós és mechanikus, a felületi érdesítés Fót szolgáltatásunk segítségével a kötésszilárdságot jelentős mértékben lehetséges növelni. A felületi érdesítés Fót szolgáltatásunkra olyan helyeken szükséges elsősorban, ahol a szórt réteg belső feszültsége és az üzemi terhelés vagy a megmunkálás folyamán jelentkező hátráltató erők a réteg leválását idézhetik elő. Ilyen helyek lehetnek például a szórt felület szélei, reteszhornyok, furatok területei. Abból adódóan, hogy a szórt felület és a felszórt szemcsék, valamint a réteg hőmérséklete nagy mértékben eltér egymástól, a lehűlő réteg zsugorodása nagy mértékben húzófeszültséget hoz létre, amely a széleken leválást eredményezhet.

A fennmaradó feszültségek közel egyenletes eloszlásúak, azonban ha a réteg a felületen megcsúszik, a terhelés egy keresztmetszetre fog majd koncentrálódni. Ilyen helyzetekben a réteg megrepedhet, sőt még akár le is válhat. Az ilyes fajta megcsúszás, valamint leválás elkerülésére érdekében lesz szükséges a felületeti érdesítés Fót területén.

Felületi érdesítés Fót – precíz munka!

Meghibásodott, vagy esetleg finom felületű munkadarabok festés előkészítő javítása felületi érdesítés Fót szolgáltatásunk által!

A festékhibás alkatrészek sok esetben már végselejtnek számítanak. A felgyorsult beszállítói tesztgyártások és kis vagy közepes beszállítói szériák gyártása során gyakran előforduló probléma, hogy a finom megmunkálás nem megfelelő tapadást eredményez a munkadarab részére. Sok esetben, már az első szállítás során is késve derül ki, hogy az alapozás nem megfelelő, vagy megfelelő minőségben túl drága megoldást biztosíthat a gyártók részére. Cégünk ebben az esetben kínál ügyfeleink részére egy költségkímélő megoldási alternatívát a felületi érdesítés Fót szolgáltatásunkkal.