felületkezelés

Felületkezelés – Bízza profikra! 

Legfőképpen épületek, kőházak, kerítések, síremlékek, és egyéb restaurálási munkálatok elvégzése során alkalmazzák ezeket a folyamatokat.

felületkezelés a hatékonyságának köszönhetően rengeteg helyen kiszorította a magasnyomású vízalapú tisztítást és vegyszeres eljárás folyamatait is. Nem csupán a mechanikailag kifejtett hatékonyságával, de a felület alakjának lekövethetőségéből adódóan is hatékonyabb eljárást biztosít, ezáltal apróbb résekbe, nehezen hozzáférhető helyekre is könnyű megoldást nyújt a felületkezelés. Régebben legfőképpen ipari méretekben alkalmazták ezt a technológiát, napjainkban azonban elterjedtek az ezzel foglalkozó kisebb felületkezelés folyamatát végző vállalkozók is, akik már akár kisebb megrendelések teljesítésére is felkereshetők.

felületkezelés alkalmazásával eltávolítható szinte az összes létező felületi szennyeződés, például a rozsda, festék, graffiti, vízkő, malter, időjárás okozta, és más szennyeződések is.

felületkezelés, más néven említve a homokfúvás egy olyan folyamat és tevékenység, mely során a kemény és rozsdás felületet megtisztítjuk, a szilárd részecskék, az az a homok és a korund nagy sebességével a felületen történő fújásával. A fém eszközök és dísztárgyaink egyik kiemelten fontos előnye a tartósság, továbbá a modern stílusirányzatok részére is közkedvelt letisztultság és a színvilág. De természetesem ahhoz, hogy tartóssága és szépsége hosszú éveken át kifogásolhatatlan legyen, a felületkezelés szolgáltatásunknak az alkalmazására lesz szükség. Ennek az eljárásnak az egyik legismertebb folyamata a felületkezelés, amelyet cégünk tapasztalt szakemberek és megfelelő berendezések által kivitelez. A felületkezelés alkalmazása során a finom szemcseanyagot egy közvetítő anyag segítségével nagy sebességre gyorsítjuk, amely szemcsék a becsapódás folyamán ennek a fém felületén jelen levő szennyező és korrodált részecskéket a felületről leválasztva repítik tovább. Az alkalmazott felületkezelés nagy sebességű mozgási energiáját nagy nyomású levegőkompresszor teszi lehetővé.

Felületkezelés – megbízható munkavégzés!

Maga a felületkezelés Budapest eljárása a fém felületek mechanikai úton történő tisztítását biztosítja. A felületkezelés Budapest folyamán nyert fémfelület ezáltal fém tiszta minőségűvé válik, és a jövőben pedig alkalmassá válik a különféle korrózióvédelmi eljárások lehetőségére is. Ebből a szempontból a felületkezelés Budapest folyamata hatalmas jelentőséggel bír, ugyanis a korrózióvédelmi eljárások alapját a fém tiszta felületek biztosítják. Habár a felületkezelés Budapest megvalósításához kettő fajta módszer alkalmazható, a felületkezelés Budapest, mint mechanikus tisztítás az ipar széles területein alkalmazott felületkezelési technológia. Azonban fontos tudni, hogy a felületkezelés Budapest által előkészített munkadarabok tisztasága, egyenletes felületi érdessége nagy mértékben befolyásolja a később alkalmazott felületvédelmi folyamatok tartósságát. Számos esetben a garancia feltétele a felületkezelés Budapest felületkezelési eljárás elvégzése.

Felületkezelés – Előnyei

felülettisztítás és felületkezelés előnye, hogy nem alkalmazunk vegyi anyagokat. Ezáltal pedig elkerülhető az anyagok kémiai reakcióba lépése a kezelt felület anyagával, például egy alufelni esetében. A felülettisztítás Fót szolgáltatásunk segítségével egy teljesen fém tiszta felületet érhetünk el. Ez elengedhetetlen porfestés, galvanizálás és más felület kezelési technológia megkezdése előtt.

Felületkezelés – Milyen anyagok esetében alkalmazható?

felületkezelés bátran alkalmazható például fa, műanyag, üveg, fém, kő, tégla, cserék, bronz anyagok esetében is.

Felületkezelés – Bízza profikra!

Szebb felület, esetleg a funkcionalitás az oka amiért szolgáltatásunkat keresi? Nekünk egyik sem okoz problémát! Ön csupán megálmodja, cégünk pedig megvalósítja. A felületkezelés területén szerzett rengeteg éves tapasztalatunkkal  és saját berendezéseink segítségével, komplex felületkezelés szolgáltatást biztosítunk Önnek, az ország több pontján is. Elhivatottságunk időt, energiát, és ezeknek köszönhetően pedig pénzt spórol meg Önnek a minőség és vevői elvárások maximális szem előtt tartásával párhuzamosan.

felületkezelés eljárása általánosságban a következő műveletekből tevődik össze, amely során az első a felület előkészítése, a bevonó anyagok felületre történő felvitele, a bevonó réteg szárítása, a bevonó réteg kikészítése majd pedig a felfényezése. A felület előkészítése alatt a felület csiszolását értjük. A bevonó réteg felhordásának kivitelezése lehetséges akár ecsettel, szórással, öntéssel, hengerléssel, mártással. A bevonó réteg szárítását követően, a technológiai előírásoknak megfelelve, ismétlődhet a rétegfelhordás és a szárítás.

Felületkezelés végett keresse cégünket bizalommal!